Ahli perancah

Pangalaman Manufaktur 10 Taun

Produk

  • LQSJ-A50、55、65、65-1 PE High & low-pressure Blowing Film Machine

    LQSJ-A50、55、65、65-1 PE Mesin Film Tiupan & tekanan rendah-tekanan

    Niup Mesin Pilem extruder, silinder sareng batang rod didamel tina waja paduan kualitas anu parantos dititrén sareng diolah dina cara anu presisi. Maka éta sora dina karasa, awét dina tahan korosi. Sekrup anu dirancang khusus nyaéta kualitas sora dina palastik, anu ngabantosan ningkatkeun kapasitas produksi. Blow Film Machine dilarapkeun dina niupan pilem palastik sapertos polténa kapadetan rendah (LDPE), polténa kapadetan tinggi (HDPE) sareng polténa kapadetan rendah linier (LLDPE). Niup Mesin Pilem seueur dilarapkeun pikeun ngahasilkeun kantong pengemasan kanggo bahan pangan, pakean, kantong sampah sareng kutang.

    Sarat pembayaran:
    Deposit 30% ku T / T nalika mastikeun urutan, kasaimbangan 70% ku T / T sateuacan kintun. Atanapi L / C anu teu tiasa dibalikkeun dina pandangan
    Pamasangan sareng Latihan
    Hargana kalebet biaya instalasi, Pelatihan sareng juru, Nanging, biaya relatif sapertos tikét udara balik internasional antara Cina sareng nagara Pembeli, angkutan lokal, akomodasi (hotél bintang 3), sareng artos saku per jalma pikeun insinyur sareng juru bakal. lahir ku anu ngagaleuh. Atanapi, nasabah tiasa mendakan juru anu mampuh pikeun lokal. Upami salami Covid19, bakalan ngadukung online atanapi pidéo ku software whatsapp atanapi wechat.
    Garansi: 12 bulan saatos tanggal B / L
    Éta pakakas idéal industri plastik. Langkung merenah sareng gampang dilakukeun panyaluyuan, ngahémat kuli sareng biaya pikeun ngadukung palanggan urang langkung épisiensi.

  • LQSJ-B50、55、65、65-1、Rotary Machine Head Film Blowing Machine Set

    LQSJ-B50、55、65、65-1 、 Rotary Mesin Kepala Film Tiupan Mesin Set

    Mesin Tiupan Film dipaké pikeun niupan poliétilén tekanan tinggi-handap, anu parantos seueur dianggo pikeun ngahasilkeun pilem laminating, pilem pengepakan, pilem panutup tatanén, kantong atanapi pilem pikeun tékstil sareng papakéan sareng bahan pengepakan sanés. Motor utama ngadopsi kadali frékuénsi kagancangan motor pikeun ningkatkeun kagancangan ngatur stabilitas motor utama sareng ngahémat listrik ku 30%. Sekrup sareng laras bahan nganggo 38 aluminium krom-molibdenum anu parantos dirawat nitrogén sareng pigura traksi ngadopsi jinis angkat. Henteu janten masalah ukuran pilem na, ageung atanapi alit, Mesin Tiup Film tiasa ngahontal pangaruh anu paling saé tina tiis.

    Sarat pembayaran:
    Deposit 30% ku T / T nalika mastikeun urutan, kasaimbangan 70% ku T / T sateuacan kintun. Atanapi L / C anu teu tiasa dibalikkeun dina pandangan
    Pamasangan sareng Latihan
    Hargana kalebet biaya instalasi, Pelatihan sareng juru, Nanging, biaya relatif sapertos tikét udara balik internasional antara Cina sareng nagara Pembeli, angkutan lokal, akomodasi (hotél bintang 3), sareng artos saku per jalma pikeun insinyur sareng juru bakal. lahir ku anu ngagaleuh. Atanapi, nasabah tiasa mendakan juru anu mampuh pikeun lokal. Upami salami Covid19, bakalan ngadukung online atanapi pidéo ku software whatsapp atanapi wechat.
    Garansi: 12 bulan saatos tanggal B / L
    Éta pakakas idéal industri plastik. Langkung merenah sareng gampang dilakukeun panyaluyuan, ngahémat kuli sareng biaya pikeun ngadukung palanggan urang langkung épisiensi.

  • LQ-55 Double-layer co-extrusion film blowing machine(Film width 800MM)

    LQ-55 Mesin lapisan dua-lapisan pilem ko-ékstrusi width Lebar pilem 800MM)

    Mesin niupan pilem digunakeun pikeun niupan pilem laminasi palastik poliétilén kapadetan rendah (LDPE). Mesin ditiup filem dianggo pikeun poliétilén kapadetan tinggi (HDPE) sareng poliétilén kapadetan rendah linier (LLDPE) sareng sajabana . Mesin niup pilem seueur dianggo pikeun bahan dasar anu dicetak, produk pikeun produk ékspor sareng industri, jst.

    Sarat pembayaran:
    Deposit 30% ku T / T nalika mastikeun urutan, kasaimbangan 70% ku T / T sateuacan kintun. Atanapi L / C anu teu tiasa dibalikkeun dina pandangan
    Pamasangan sareng Latihan
    Hargana kalebet biaya instalasi, Pelatihan sareng juru, Nanging, biaya relatif sapertos tikét udara balik internasional antara Cina sareng nagara Pembeli, angkutan lokal, akomodasi (hotél bintang 3), sareng artos saku per jalma pikeun insinyur sareng juru bakal. lahir ku anu ngagaleuh. Atanapi, nasabah tiasa mendakan juru anu mampuh pikeun lokal. Upami salami Covid19, bakalan ngadukung online atanapi pidéo ku software whatsapp atanapi wechat.
    Garansi: 12 bulan saatos tanggal B / L
    Éta pakakas idéal industri plastik. Langkung merenah sareng gampang dilakukeun panyaluyuan, ngahémat kuli sareng biaya pikeun ngadukung palanggan urang langkung épisiensi.

  • LQRX-850*630 Positive and Negative Thermoforming Machine

    LQRX-850 * 630 Mesin Thermoforming Positip sareng négatip

    Mesin Thermoforming utamina cocog pikeun HIPS, PS, PVC, PET, PP, PLA sareng plastik sanésna sareng aci jagong anu tiasa didegradasi. Produksi mesin Thermoforming tina sagala rupa buleud.

    Produksi mesin Thermoforming tina baki.

    Produksi mesin Thermoforming tina kotak dahareun gancang, piring, tutup, baki biskuit, baki telepon sélulér sareng bungkus leuleuy sanés.

    Sarat pembayaran:
    Deposit 30% ku T / T nalika mastikeun urutan, kasaimbangan 70% ku T / T sateuacan kintun. Atanapi L / C anu teu tiasa dibalikkeun dina pandangan
    Pamasangan sareng Latihan
    Hargana kalebet biaya instalasi, Pelatihan sareng juru, Nanging, biaya relatif sapertos tikét udara balik internasional antara Cina sareng nagara Pembeli, angkutan lokal, akomodasi (hotél bintang 3), sareng artos saku per jalma pikeun insinyur sareng juru bakal. lahir ku anu ngagaleuh. Atanapi, nasabah tiasa mendakan juru anu mampuh pikeun lokal. Upami salami Covid19, bakalan ngadukung online atanapi pidéo ku software whatsapp atanapi wechat.
    Garansi: 12 bulan saatos tanggal B / L
    Éta pakakas idéal industri plastik. Langkung merenah sareng gampang dilakukeun panyaluyuan, ngahémat kuli sareng biaya pikeun ngadukung palanggan urang langkung épisiensi.

  • LQRX-620/500  Positive and Negative Thermoforming Machine

    LQRX-620/500 Mesin Thermoforming Positip sareng négatip

    Mesin Thermoforming utamina cocog pikeun HIPS.

    Mesin Thermoforming utamina cocog pikeun forPS.

    Mesin Thermoforming utamina cocog pikeun PVC.

    Mesin Thermoforming utamina cocog pikeun PET, PP, PLA sareng plastik sanésna sareng aci jagong anu tiasa didamel saré, produksi sababaraha kotak, baki, kotak makanan cepat saji, piring, tutup, baki biskuit, baki telepon sélulér sareng bungkusan leuleuy sanésna.

     

    Sarat pembayaran:
    Deposit 30% ku T / T nalika mastikeun urutan, kasaimbangan 70% ku T / T sateuacan kintun. Atanapi L / C anu teu tiasa dibalikkeun dina pandangan
    Pamasangan sareng Latihan
    Hargana kalebet biaya instalasi, Pelatihan sareng juru, Nanging, biaya relatif sapertos tikét udara balik internasional antara Cina sareng nagara Pembeli, angkutan lokal, akomodasi (hotél bintang 3), sareng artos saku per jalma pikeun insinyur sareng juru bakal. lahir ku anu ngagaleuh. Atanapi, nasabah tiasa mendakan juru anu mampuh pikeun lokal. Upami salami Covid19, bakalan ngadukung online atanapi pidéo ku software whatsapp atanapi wechat.
    Garansi: 12 bulan saatos tanggal B / L
    Éta pakakas idéal industri plastik. Langkung merenah sareng gampang dilakukeun panyaluyuan, ngahémat kuli sareng biaya pikeun ngadukung palanggan urang langkung épisiensi.

  • LQRX-550/350 Positive and Negative Thermoforming Machine

    LQRX-550/350 Mesin Thermoforming Positip sareng négatip

    Mesin Thermoforming utamina cocog pikeun HIPS.

    Mesin Thermoforming utamina cocog pikeun PS.

    Mesin Thermoforming utamina cocog pikeun PVC.

    Mesin Thermoforming utamina cocog pikeun PET, PP, PLA sareng plastik sanésna sareng aci jagong anu tiasa didamel saré, produksi sababaraha kotak, baki, kotak makanan cepat saji, piring, tutup, baki biskuit, baki telepon sélulér sareng bungkusan leuleuy sanésna.

     

    Sarat pembayaran:
    Deposit 30% ku T / T nalika mastikeun urutan, kasaimbangan 70% ku T / T sateuacan kintun. Atanapi L / C anu teu tiasa dibalikkeun dina pandangan
    Pamasangan sareng Latihan
    Hargana kalebet biaya instalasi, Pelatihan sareng juru, Nanging, biaya relatif sapertos tikét udara balik internasional antara Cina sareng nagara Pembeli, angkutan lokal, akomodasi (hotél bintang 3), sareng artos saku per jalma pikeun insinyur sareng juru bakal. lahir ku anu ngagaleuh. Atanapi, nasabah tiasa mendakan juru anu mampuh pikeun lokal. Upami salami Covid19, bakalan ngadukung online atanapi pidéo ku software whatsapp atanapi wechat.
    Garansi: 12 bulan saatos tanggal B / L
    Éta pakakas idéal industri plastik. Langkung merenah sareng gampang dilakukeun panyaluyuan, ngahémat kuli sareng biaya pikeun ngadukung palanggan urang langkung épisiensi.

  • upg-900 carry bag maker

    upg-900 pembuat kantong bawa

    Mesin ngadamel kantong plastik mangrupikeun rarancang khusus pikeun silting sareng panyegelan, 1 pésér jambo roll ageung sareng potong 2 gulungan alit dina produksi gancang. 2 desain komputer mandiri ngadalikeun sareng disetir ku motor servo 5.5KW. Ngadamel pembuat kantong ogé Cocog pikeun ngahasilkeun kantong kaos plastik.

    Cekelan heula, teras celah sareng segel, sealingkeun panas sareng motong panas, punch tungtungna. Mesin ngadamel kantong plastik tiasa ngadamel dua garis sareng opat garis sisi kaos oblong sisi kaos oblong ieu. Mesin nyieun kantong plastik tiasa dijalankeun langkung ti 200 pcs per menit. Mesin nyieun kantong plastik pas pikeun sarat pasar anu paling.

    Sarat pembayaran:
    Deposit 30% ku T / T nalika mastikeun urutan, kasaimbangan 70% ku T / T sateuacan kintun. Atanapi L / C anu teu tiasa dibalikkeun dina pandangan
    Pamasangan sareng Latihan
    Hargana kalebet biaya instalasi, Pelatihan sareng juru, Nanging, biaya relatif sapertos tikét udara balik internasional antara Cina sareng nagara Pembeli, angkutan lokal, akomodasi (hotél bintang 3), sareng artos saku per jalma pikeun insinyur sareng juru bakal. lahir ku anu ngagaleuh. Atanapi, nasabah tiasa mendakan juru anu mampuh pikeun lokal. Upami salami Covid19, bakalan ngadukung online atanapi pidéo ku software whatsapp atanapi wechat.
    Garansi: 12 bulan saatos tanggal B / L
    Éta pakakas idéal industri plastik. Langkung merenah sareng gampang dilakukeun panyaluyuan, ngahémat kuli sareng biaya pikeun ngadukung palanggan urang langkung épisiensi.

    Modél

    upg-900

    Kantong Lebar

    200mm - 380 mm

    Panjangna Kantong

    330mm - 650 mm

    Ibu Gulung Lebar

    1000mm (Max)

    Kandel pilem

    10-35µm per lapisan

    Laju Produksi

    100-230pcs / mnt X2 Garis

    Nyetél Speed ​​Line

    80-120m / mnt

    Diaméter Unwind Film

    Φ800mm

    Total Kakuatan

    16KW

    Konsumsi hawa

    5HP

    Beurat Mesin

    3800KG

    Diménsi Mesin

    L11500 * W1700 * H2100mm

  • Lq-300×4  small plastic bag machine

    Lq-300 × 4 mesin kantong plastik leutik

    Mesin ngadamel kantong palastik khusus didesain kanggo 4 garis produksi tas kaos alit gancang. Upami lebar kantong langkung ti 250mm, mesin ngadamel kantong Plastik tiasa ngahasilkeun dua garis kanggo ngadamel kantong ageung.

    Mesin ngadamel kantong plastik ngagaduhan dua sét photocells warna pikeun nyukcruk kantong anu dicitak. Opat garis atanapi dua garis kantong sealing sareng motong tiasa dianggo sacara sinkron. Mesin nganggo dua sét silinder hidrilik 5 ton kanggo nyabak kantong kana bentuk kaos oblong sareng gagang.

    Mesin nyieun kantong plastik cocog pikeun ngahasilkeun kaos plastik leutik bags dina produksi volume sareng operasi stabil.

    pabrik upgv saé dina sealing panas sareng motong panas pabrik kantong kantong palastik.

     

    Sarat pembayaran:
    Deposit 30% ku T / T nalika mastikeun urutan, kasaimbangan 70% ku T / T sateuacan kintun. Atanapi L / C anu teu tiasa dibalikkeun dina pandangan
    Pamasangan sareng Latihan
    Hargana kalebet biaya instalasi, Pelatihan sareng juru, Nanging, biaya relatif sapertos tikét udara balik internasional antara Cina sareng nagara Pembeli, angkutan lokal, akomodasi (hotél bintang 3), sareng artos saku per jalma pikeun insinyur sareng juru bakal. lahir ku anu ngagaleuh. Atanapi, nasabah tiasa mendakan juru anu mampuh pikeun lokal. Upami salami Covid19, bakalan ngadukung online atanapi pidéo ku software whatsapp atanapi wechat.
    Garansi: 12 bulan saatos tanggal B / L
    Éta pakakas idéal industri plastik. Langkung merenah sareng gampang dilakukeun panyaluyuan, ngahémat kuli sareng biaya pikeun ngadukung palanggan urang langkung épisiensi.

     

    Modél

    lq-300X4

    Jalur Produksi

    4 Garis / 2 Garis

    Kantong Lebar

    170mm - 250 mm opat garis

    250mm - 520mm pikeun dua garis

    Panjangna Kantong

    350mm - 900 mm

    Kandel pilem

    10-55 micron per lapisan

    Laju Produksi

    160-220pcs / mnt * 4 Garis

    Diaméter Unwind Film

    Φ900mm

    Total Kakuatan

    15KW

    Konsumsi Udara

    3HP

    Beurat Mesin

    3200KG

    Diménsi Mesin

    L8500 * W2000 * H1900mm

  • Lq-450X2 biodegradable bags machine

    Mesin kantong biodegradable Lq-450X2

    Mesin ieu dua garis sealing panas jeung desain motong panas, anu cocog pikeun kantong dicitak sareng produksi kantong non-dicitak. Bahan tina kantong anu tiasa dilakukeun ku mesin nyaéta HDPE, LDPE sareng bahan daur ulang sareng pilem anu disayogikeun sareng pilem anu biodegradable. LQ-450X2 didesain khusus pikeun 2 garis produksi tas kaos gancang-gancang. Mesin dilengkepan dua desain kontrol komputer mandiri sareng disetir ku motor servo 4,4 kw dua kali. Mesin tiasa ngégél sareng motong pilem palastik biodegradable sareng pilem kompos.

    Mesin cocog pikeun ngahasilkeun kantong kaos palastik dina speed tinggi sareng operasi stabil salami 24 jam.

    Sarat pamayaran:

    Deposit 30% ku T / T nalika mastikeun urutan

    Kasaimbangan 70% ku T / T sateuacan kintun.

    Atanapi henteu tiasa dibatalkeun L / C dina titingalian

    Garansi: 12 bulan saatos tanggal B / L

    Modél

    Lq-450X2

    Kantong Lebar

    200mm - 400 mm

    Panjangna Kantong

    300mm - 650 mm

    Kandel pilem

    10-55 micron per lapisan

    Laju Produksi

    100-300pcs / mnt X 1 Baris

    Nyetél Speed ​​Line

    80-110m / mnt

    Diaméter Unwind Film

    Φ900mm

    Total Kakuatan

    14KW

    Konsumsi hawa

    2HP

    Beurat Mesin

    2700KG

    Diménsi Mesin

    L7000 * W1500 * H1900mm

  • upg-700 eco friendly bag making machine

    upg-700 mesin pembuatan kantong ramah lingkungan

    mesin upg-700 nyaéta mesin kantong perforasi sealing handap. Mesin gaduh dua kali segitiga unit V-lipatan, sareng pilem tiasa dilipet hiji waktos atanapi dua kali. Hal anu pangsaéna nyaéta posisi lipatan segitiga tiasa disaluyukeun. Desain mesin pikeun sealing sareng perforating heula, teras lipat sareng rewinding di tukang. Dobel kali V-tilepan bakal ngajantenkeun pilem langkung alit sareng handapna panyegelan.

    Mesin ieu pilem teu dihoyongkeun heula, teras diégél sareng perforasi heula, teras tilepan V sareng rewinding di pengker. Handap kantong sealing dina gulung coreless. Mesin tiasa ngadamel langkung kantong eco ramah lingkungan pikeun nyumponan pasaratan.

    Sarat pamayaran:

    Deposit 30% ku T / T nalika mastikeun urutan

    Kasaimbangan 70% ku T / T sateuacan kintun.

    Atanapi henteu tiasa dibatalkeun L / C dina titingalian

    Garansi: 12 bulan saatos tanggal B / L

    Modél

    upg-700

    upg-900

    upg-1200

    Jalur Produksi

    1 Gariswanci

    1 Gariswanci

    1 Gariswanci

    Lebarkeun Pilem Lebar

    600mm

    850mm

    1100mm

    Max. Rewinder kantong Lebar

    400mm

    450mm

    550mm

    Panjangna Kantong

    300-1500 mm

    300-1500 mm

    300-1500 mm

    Kandel pilem

    7-35 mikron per lapisan

    7-35 mikron per lapisan

    7-35 mikron per lapisan

    Laju Produksi

    200 pcs / mnt X 1line

    160 pcs / mnt X 1line

    120 pcs / mnt X 1line

    Laju Produksi

    80-100 m / mnt

    70-90 m / mnt

    50-70m / mnt

    Diaméter Rewinder

    120mm

    120mm

    120mm

    Total Kakuatan

    14KW

    16KW

    18KW

    Konsumsi hawa

    4HP

    5HP

    5HP

    Beurat Mesin

    2800KG

    3200KG

    3800KG

    Diménsi Mesin

    L6500

    W2400

    H1900mm

    L7000

    W2400

    H1900mm

    L7500

    W2500

    H2200mm

  • UPG-300X2  biodegradable bag making machine

    Mesin pembuatan kantong biodegradable UPG-300X2

    Mesin ieu sealing panas na perforation pikeun kantong ngagulung, anu cocog pikeun percetakan sareng pembuatan kantong non-percetakan. Bahan tina kantong nyaéta pilem biodegradable, LDPE, HDPE sareng bahan daur ulang.

    UPG-300X2 tiasa ngadamel kantong sampah dina produksi épisién ku cara sacara otomatis ngarobih gulungan plastik. Mesin ngalengkepan dua sét alat sénsor cretive tegangan luhur anu tiasa ngadeteksi posisi anu pas pikeun ngarecah pilem sareng ngajantenkeun gulungan dina jumlah ekstrak.

    Mesin pas pikeun produksi volume kantong sampah leutik anu lébarna langkung alit tibatan 250mm. Prosedur ngabentuk kantong mesin nyaéta pilem anu henteu dikéngingkeun heula, teras diégél sareng perforat sareng mundur dina terakhir.

    Parameter téknis

    Modél

    UPG-300X2

    Prosedur

    Pilem bersantai, teras cécél sareng férforasi, mundur dina waktos anu terakhir

    Jalur Produksi

    2 Gariswanci

    Lapisan Pilem

    8

    Bag Roll Width

    100 mm - 250 mm

    Panjangna Kantong

    300-1500 mm

    Kandel pilem

    7-25µm per lapisan

    Laju Produksi

    80-100m / mnt

    Diaméter Rewinder

    150mm (Maks.)

    Total Kakuatan

    13KW

    Konsumsi hawa

    3HP

    Beurat Mesin

    2800KG

    Diménsi Mesin

    L6000 * W2400 * H1500mm

  • LQHY-3021 Plastic Positive and Negative Thermoforming Machine

    LQHY-3021 Plastik Positip sareng Mesin Thermoforming Negatip

     Cocog pikeun PP, APET, PVC, PLA, BOPS, PS lambar plastik;

    Dahar, ngabentuk, motong, susun disetir ku motor servo;

    Dahar, ngabentuk, motong di-kapang sareng ngolah tumpukan produksi lengkep sacara otomatis;

    Kapang ku parobihan parobihan gancang, gampang dirawatan; Ngabentuk kalayan tekanan udara 7bar sareng vakum;

    Sistem tumpukan anu tiasa dipilih Double

     

123456 Teras> >> Halaman 1/12